RUIM AANBOD AAN BIER EN GESCHENKMANDEN

ASSORTIMENT / GESCHENKMANDEN

ORIGINEEL CADEAU

Een origineel cadeau geven aan iemand is niet altijd gemakkelijk, maar wanneer het gaat om een liefhebber van heerlijke bieren en wijnen, dan zit u met een geschenkmand altijd goed. Drinkmarket Van Loocke is een drankencentrale met een ruim assortiment aan verschillende bieren, wijnen en sterke dranken. Ons assortiment kan ook gebundeld worden in de vorm van een biermand, een wijnkist of een geschenkmand met een variatie aan streekbier, wijn en likeur. Kortom, een origineel cadeau voor uw vriend(in) of naaste.

aanbod geschenkmanden Drinkmarket Van Loocke
 

WAARUIT BESTAAT EEN GESCHENKMAND?

Onze geschenkmanden kunnen volledig naar uw wens worden aangepast. Zo biedt Drinkmarket Van Loocke geschenkpakketten aan van verschillende biermerken. Zo’n pakket bestaat uit een biermand met meerdere flesjes van hetzelfde bier en een bierglas van het gekozen merk. Ook wijnkisten met een selectie van heerlijke topwijn hebben we steeds in de aanbieding. Gaat uw voorkeur uit naar een combinatie van bier, wijn en likeur, dan zijn onze geschenkmanden de ideale keuze.

Deze gecombineerde manden kunnen op voorhand worden besteld en maken we helemaal op maat van uw voorkeur. Zo geeft u uw vriend of naaste een geschenkmand met een selectie van zijn favoriete (streek-)bier en wijn.

Biermanden met meerdere flesjes en glas van het gekozen merk

Wijnkisten met selectie aan topwijn

Gecombineerde mand met een selectie van heerlijk bier en wijn

BENT U OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL CADEAU VOOR EEN VRIEND(IN) OF NAASTE? STEL ZELF UW GESCHENKMAND SAMEN MET EEN SELECTIE AAN BIER EN WIJN BIJ DRINKMARKET VAN LOOCKE IN OUDENBURG.