DRINKMARKET VAN LOOCKE ALS PARTNER VOOR UW EVENEMENT

PROMOTIES & EVENTS

ONTDEK ONZE PROMOTIES

Wie houdt er niet van aantrekkelijke promoties? Drinkmarket Van Loocke in Ettelgem nabij Oudenburg is een drankencentrale die steeds de beste drankaanbiedingen heeft. Op onze website en Facebookpagina wordt u op de hoogte gehouden van onze laatste bierpromo's, flinke kortingen op frisdranken en de huidige aanbiedingen wat onze sterke dranken betreft. Houd onze website en Facebookpagina dan ook nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat u deze unieke aanbiedingen niet mist. Onze vaste klanten belonen we graag met ons puntensysteem, waardoor u restaurantcheques, flessen wijn en meer bij elkaar kunt sparen.

assortiment sterke drank Drinkmarket Van Loocke
 

UW PARTNER VOOR UW EVENEMENT

Plant u binnenkort een feestje of evenement? Dan hebt u wellicht nood aan een hoeveelheid bier en drank. Doe beroep op de diensten van Drinkmarket Van Loocke in Ettelgem als partner voor uw evenement. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van een tapinstallatie, een koelkast, partytafels en meer benodigdheden. Uiteraard staan we ook tot uw beschikking voor de bestelling van de benodigde hoeveelheid drank. Dankzij ons ruime assortiment aan verschillende soorten bier, wijn, sterke drank en frisdrank komt u ongetwijfeld niets tekort; of u uw gasten nu een heerlijke streekbiertje wilt aanbieden of een gerenommeerde wijn.

Wanneer u een bepaald volume aan drank bij ons bestelt, dan leveren we uw bestelling aan huis.

Steeds de beste bierpromo's

Huren van tapinstallatie en meer voor uw event

Levering van bestelling aan huis voor uw event

OP ZOEK NAAR DE BESTE DRANKAANBIEDINGEN OF EEN PARTNER VOOR DE INVULLING VAN UW EVENEMENT? CONTACTEER DRINKMARKET VAN LOOCKE IN ETTELGEM VOOR MEER INFORMATIE.